torsdag den 28. august 2014

Blog start Bygge Projekt Gammel Frederiksborgvej 25 Helsinge

Jeg har kigget i mange byggeblogs inden vi selv er gået i gang med vores byggeprojekt. Jeg synes at det er lærerigt og sjovt at læse andres erfaringer med byggeprojekter. Derfor starter jeg nu denne blog, hvor jeg tid til anden opdatere med billeder, og mere omkring vores overvejelser. Vi har nu officelt købt en byggegrund i Helsinge.

Vi har valgt at flytte til Helsinge da vores 2 største børn gå i skole på Helsinge Realskole samt har meget af deres deres netværk i byen. Vi er også noget familie i byen, som sjovt nok bor små 200 meter fra vores nye grund. Vi bor i dag i Frederiksværk, så det er blev til meget pendleri til Helsinge de sidste par år.

Vi har solgt vores hus her Frederiksværk som vi iøvrigt også fik bygget 11 år tilbage. Vi havde kigget længe efter et større hus i Helsinge, og fandt et som vi rigtigt godt kunne lide, trods en lallende dårlig el-rapport. Desværre for os blev det solgt lige foran vores næse. Så nu var gode råd dyre.

Vi kiggede mere intens på www.boligsiden.dk efter et hus som faldt i vores smag, der var bare ingen.... Vi havde ikke lyst til at flytte ind i et hus fra 60'erne med et skyhøjt energi forbrug. Lige pludselig dukkede der en grund op i vores søgning!! Pludselig skiftet gamet fra at være en husjagt til noget ganske andet...

Vi fandt en grund midt i Helsinge by på Gl. Frederiksborgvej. Grunden på Gl. Frederiksborgvej. Det passede os fint, da ungerne selv kan transportere sig i skole og til diverse fritidsinteresser. Det var en privat som solgte sit park-anlæg fra og udstykkede det i 3 dele. Den ene beholdt han selv, så der var 2 grunde vi kunne vælge imellem. En på 721m2 ud til Skovparken og en på 808m2 som ligger ud til Gl. Frederiksborgvej 25. Vi valgte den på på 808m2 ud fra præmissen om at vi havde brug for et hus i omkring 200m2 størrelsen. Nedenfor er lidt billeder fra grunden. Det ligner lidt en jungle med alle de træer, men svigerfar har allerede sat sig på træet til brænde :)

Nu skal vi igang med at vælge byggefirma. Vi er nede på 2 forskellige.... Huscompagniet og Bernt-nielsen. www.huscompagniet.dk  http://www.bernt-nielsen.dk/


Grunden set fra Syd op imod Gl. Frederiksborgvej.

Grunden set fra Nord

Grunden set fra Nord.

Her er oversigt over grunden på matrikelkortet.

3 kommentarer:

 1. Hej Jess, du skriver ikke, hvorfor valget faldt på Huscompagniet frem for Bern-Nielsen.
  Det kunne da være meget interessant at vide :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Se her. http://degenkolw.blogspot.dk/2014/12/sa-har-vi-valgt-byggefirma.html?m=0

   Slet
 2. Må jeg anbefale Thermolit som undergulv, det er stærkt og utrolig let i forhold til traditionelle undergulve.

  Det er bl.a det www.uniplandanmark.dk benytter i deres bygge projekter.

  Vh Martin

  SvarSlet