lørdag den 15. oktober 2016

Endelige resultat

Vi er blevet kontaktet af Huscompagniet, som har spurgt om de må tage nogle billeder af vores hus til brug i deres katalog. Det sagde vi ja til. Her er resultatet fra fotografen.

Vi nærmere os nu 1. års gennemgangen med huscompagniet. Vi er nu gået i gang med at identificere de fejl som der er dukket op i årets løb. Vi er også blevet udvalgt af Frida forsikring, det er dem som forsikre huscompagniet i hele garantiperioden. De kommer og gennemgår hele huset for at se om Huscompagniet har lavet det efter de krav og anvisninger der er aftalt.


6 kommentarer:

 1. Hej Jess. Flot køkken. Jeg kan læse mig frem til, at det er et HTH. Kan du fortælle mig, hvor meget sådan et står i? Størrelsen passer meget godt på det, vi kigger efter. Der udover, hvad er det for noget guld, der er lagt i køkkenet? Mærke og type? Og har i gulvvarme under? På forhånd tak. Mads

  SvarSlet
 2. Hej Mads. tak for din kommentar.

  Trægulvet er: PlankTarkett Eg Am. Antik Hvid Matlak - 190mm
  Fliserne i køkkenet er: 1145 Ragno Concept Greige 60x60

  Vi har afsat i alt 200.000 kr til køkken, badeværelsemøbler og skabe i budgettet.

  Vi har gulvvarme overalt i huset, både i stuen og på 1. sal. Vi opvarmer med jordvarme. første års varmeregning... omkring 4000 kr. :)

  SvarSlet
 3. Hej Jess,

  Det er et flot hus, vi ønsker også at bygge en patriciervilla, og finder jeres utrolig fint. Flotte materialer. Må jeg spørge hvad huset står jer i total?

  På forhånd tak :)
  Mvh. Filip

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Filip.
   Huset har stået i 3.500.000 kr. inkl. jordvarme, og alle vores ekstra tilvalg.

   Slet
  2. Hej Jess

   Min kone og jeg skal selv til at bygge tilsvarende i Kolding ldit ude på landet. Er de 3,5 mio. inkl. grunden eller kom den oven i? Og hvis ja hvad var så prisen på huset inkl. jordvarme uden grund? Vi er bar elidt nysgerrige inden vi får sendt rundt til de forskellige hus firmaer.

   Mvh
   Karsten Juhler
   karsten_juhler(a)hotmail.com

   Slet
 4. Så grunden kommer oveni de 3.5 mill?

  SvarSlet