lørdag den 4. oktober 2014

Så fjernes der rødder og der bliver lagt kabel-tv/internet ind

I dag har jeg sammen med Moller fjernet rødderne fra de gamle træer. Der var omkring 20 træer som blev fældet sidste weekend. Nu var der "bare" roden tilbage. Dem fjerne man ikke bare. Her skal der herreredskaber til :). Moller kom med en fin gravemaskine som kunne den slags, dog ikke uden problemer. En af rødderne kunne den næsten ikke løft. gravemaskinen løftede nogen granit sten i sidste uge på 3 tons, men i dag kæmpede gravemaskinen med en mega rod fra et gammel birketræ. Den var fandme også stor. Projektet lykkes med Moller's kyndige styring af maskinen. Han er sgu dygtig med entreprenør maskinel. På billedet nedenfor er vi gang med rod nummer 7 eller 8.

Vi fik også gravet kabel tv kablet fra Yousee ind på grunden. Desværre kom tromlerne med de 500 meter kabel mandagen efter at byggemodnings entreprenøren blev færdig. Hmmm. Så vi måtte lige grave en lang rende igen og smide kablet ned. Det var dog rimeligt nemt, når man nu alligevel har en 7 tons gravemaskine tilgængelig. :)  Så nu er der dømt 300 mbit Internet når vi engang flytter ind.Vi fik også en masse besøg på grunden idag. Min direktør fra firmaet kom forbi for at se tingene an. Samt vores nuværende nabo, Johnni med unger kom også forbi. Selvfølge kom Marvin med Tanja for at lige at godkende kvaliteten af arbejdet :) Marvin var meget grundig og kunne smilene godkende arbejdet.

Her er lige et Groupshot af Moller og undertegnet bygherre som er meget tilfreds med resultatet idag. Det er dejlig at kunne lave noget selv på grunden, samt jeg føler der sker noget fremskridt i projektet. 

Her er et par video som viser lidt af arbejdet. Den sidste viser oversigt over grunden efter vi er blevet færdig med at fjerne rødderne og ligge kablerne ned. 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar