lørdag den 24. januar 2015

Materialevalgsmøde

Nu har vi haft møde med materialearkitekten hos HC i Birkerød. Vi havde forberedt os en del inden mødet for at kunne bruge tiden bedst mulig. Vi havde glædet os meget til endelig at kunne tale detaljer med HC.

Vi gennemgik hele entreprisen fra A-Z. Der var en del ændringer til tegningen og andre upgrades der skulle tegnes ind. Bl.a. ville vi flytte havedørene således at de var lige ud for hinanden igennem huset. Det giver den bedste symmetri mener vi. Vi har også bestemt os for et "Harry Potter" rum under trappen til førstesalen. Her kan vi opbevare overtøj og andre ting der ikke lige skal ligge og flyde i hallen. Desuden ligger vi også strøm, antenne og netværks stik i det rum. Så kan vi selv bestemme hvor kablerne skal trækkes ind i stuen på den anden side ved TV'et og derved undgå grimme antenne og netværkstik på væggen. Vi brugte også en del tid på at tale detaljer omkring badeværelset. Vi aftalte flere detaljer omkring designet af cisternen til det væghængte WC samt hvordan vi skal lave området omkring håndvasken. Vi bruger samme flise som gulvene, men med en anden type størrelse mellem håndvaskene og spejle. Det bliver en slags stavmosaik lavet i samme materiale som de andre fliser . Se link her: Italienske fliser fra Rango.it. Detaljer som, hvor højt spejlene skal side, placering af loftlem, dør placering, Hvilke af havedørene der er "Gående og Stående". Alt i alt brugte vi ca. tre timer sammen med Dorte. Man kan godt mærke at HC har styr på processen. Alt blevet gennemgået i en logisk rækkefølge. Vi talte også om trappen. Her er der afsat ekstra kr. 15.000,- til at opgradere trappen fra standard trappen til en version der gerne skulle give et lidt skarpere udtryk. Dorte ville gerne rådgive os omkring trappen, men hun anbefalede at vi tog et møde med deres trappearkitekt. HC bruger firmaet Wood step til at lave trapperne.  Det er et uafhængigt firma, som ikke laver anden end at snedkere trapper i alle design og prisklasser. Vi kan se på deres hjemmeside at de har lavet en del forskellige løsninger, bl.a. også klassiske trapper som den vi ønsker. Vi har nu booket tid hos Wood step for at designe trappen.

HC vender nu tilbage til os med prisen på de upgrades vi ønsker. Der er ingen overraskelser her, alt hvad der aftales beskrives i allonger som underskrives af begge parter. Næste skridt er møder med El/VVS og HTH.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar