lørdag den 18. april 2015

Det sidste træ lader livet.

I går havde vi opstartsmøde med den HC byggeleder som skal styre slagets gang. Vi mødtes også med den entreprenør der skal støbe vores fundament, lave kloak og lave jordvarme. Vi gennemgik grunden sammen og udfyldte et opstartskema. Desværre oplyste entreprenøren os om at det sidste træ vi havde på grunden måtte fjernes, da der ellers ikke ville være plads til jordvarmeslangerne... Vi havde fået tegnet en jordvarme plan hos HC hvor der netop var plads til det gamle kastanjetræ. Men nej... Vi må vælge mellem varme eller træ. Min bedre halvdel var mildest talt ikke tilfreds med situationen.

De går igang efter weekenden med at grave og der skal træet være væk. Så vi måtte entrere med vores træfældningsteam endnu en gang (svigerfar) og igangsætte nedfældningen.

Nu er grunden klar til på mandag.
Bemærk Noahs nonchalente siddestilling. Der er vist en der er færdig med dagens arbejde. Som det kan ses her, var Kastanjetræet sygt og det var et spørgsmål om tid før det ville vælte ;)
Nu mangler vi bare lige de sidste tilrettelser og godkendelser af de tekniske tegninger.

2 kommentarer:

  1. Rigtig dejligt og spændende, at følge byggeriet. Knus Gulla og Flemming.

    SvarSlet
  2. Jeg vil bare gerne lige takke for alt den viden som i deler med os andre som også gerne vil bygge nyt hus. Vi er ikke helt så langt som jer, og kan derfor få meget nyttigt ud af at læse med herinde. Vi køber højst sandsynligt en grund indenfor de næste par uger, og vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med at bygge vores nye hus.

    SvarSlet