onsdag den 22. april 2015

Så støbes der løs.

Så er der gang i støberiet.

HC's underentreprenør har været forbi og smide et par tons køreplader, både på grunden og oppe ved vejen. Der er forvejen lagt SF sten hvor stikvejen fra vendepladsen møder Gl. Frederiksborgvejen. SF sten kan meget dårligt modstå trykket fra betonkanoner og andre tunge køretøjer, så det var nødvendig at smide et par plader der også.

Mandag var der allerede gravet ud til fundamentet og i dag kunne vi så se at selve støbningen var påbegyndt. For at fundamentet skal blive stærk nok, er der ilagt en svejset metalnetkasse nederst i støbningen. Det er så meningen at de sidste netkasser lægges øverst i fundamentet for stabilitet. Man kan se den endelige kvotehøjde på det trækors der er omkring fundamentet. Det er den vandrette pind som viser den endelige kvotehøjde. Der er også boret/støbt omkring 12 betonrør ned i fundamentet. Meningen var at der skulle piloteres, men den maskine der kan banke betonelementerne ned, er alt for tung til at komme ind på vores grund. Derfor valgte HC en løsning hvor der først bores ned i en diameter på 80 cm i 3 meters dybde, derefter ligges der jern i hullet og til sidst støbes der beton i en kraftig kvalitet.
Eksempel på piloteringsmaskine

Idag har vi godkendt den endelige materialebeskrivelse fra HC. Dog mangler vi at bestemme os for vaske-armaturer og emhætte. Sidstnævnte giver os mange kvaler. Vi vil gerne have model der har aftræk direkte bagud igennem muren. Vi kikker meget på en model fra Eico. Link til Eico emhætter. Som man kan se er der nok modeller at vælge imellem. #firstworldproblem

Grunden ligner mere eller mindre en krigszone i øjeblikket.

Godt med jern i indkørelsen

Fremtidig parkeringsplads

Det runde rør er til at bore fundamentspælene

Ukendt dims på gravemaskine

Så er der vist brugt godt med beton

Der er støbt hele vejen rundt med en rende i midten. Glæder mig til at se hvad de metalplader der ligger her skal bruges til.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar