fredag den 17. juli 2015

Så er der halvleg.


Vi er nu i gang med ferien. Både vores, men også på byggeriet. I disse uger bliver der ikke bygget, da Huscompagniets håndværkere holder ferie.

Lidt er der dog sket på huset. Vi har fået leveret mursten i løbet af ugen. Det er blødstrøgne mursten som er beregnet til vandskuring. De er fra Strøjer Tegl i Assens.

Der er også opsat et udtørrings apparat i stuen, som med lange plastik rør, puster varm luft ind i stue etagen. Jeg er lidt stresset omkring denne del, da jeg ved fra andre byggebloggere at dette monster kan koste kassen i strøm. Jeg har set andre nybyggere bruge 25.000 - 30.000 kr i byggestrøm på denne del. Jeg følger strømforbruget tæt!

Vådrummene er blev beklædt med en gummi membran. Det ser lidt underligt ud og det giver en sjov lyd når man går på det.

Vi er så småt gået i gang med at kigge på gaderobeskabe. Vi har valgt selv at levere disse, da de priser som Huscompagniet sammen med HTH tilbyder er alt for høje. De tilbyder rask væk en pris der er ligger 100% på den vejledende pris. Alle ved at der altid kan forhandles! Derfor har vi taget fat i HTH Gør-det-selv for at få en pris på skabe med skydelåger. Vi skal have dem lavet på specialmål, da de skal gå til loftet. Vi er så heldige at de i øjeblikket har 30% rabat på skydedøre. Vi tjekker dog deres tilbud op imod andre producenter af gaderobeskabe. Vi har i dag kridtet størrelsen på skaben ind på gulve, så vi kunne tjekke størrelsen. Vi opgradere Noahs gaderobe til 140 cm i bredden.

Gummi membran i gæstebadeværelset.
Her er der gummi i det store badeværelse.

Udtørringsblæser suger vores penge ud...

 Mursten klar til opsætning.

Flere mursten.

Her er der gjort klart til opmuring.

Fint billede af en murstenspalle med gode råd. 


Tanja og Rebecca i vinduet nyder udsigten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar