søndag den 22. februar 2015

Første jordarbejde.

I dag har vi gravet ud til stikvejen på vores koteletgrund.

Vi skulle grave ned til hård jord/ler. Stikvejen er et ca. 20 meter langt og 5 meter bredt stykke hvor vi skal ligge en del stabilgrus på. Da kvotehøjden på grunden stort set skal være samme højde som vendepladsen, skal vi have en del på. I kan se den endelige ca. højde på stenmuren i højre side. Det er den højde vi skal op i hele vejen ned.

Da vi skal have nogle af jordvarmeslangerne ud i stikvejen, bruger vi 2 typer stabilgrus. Den billige som er lavet af knust beton ligger vi i området ud for stenmuren, den almindelige stabilgrus ligger vi resten af stikvejen. Det er vigtigt at vand kan trænge ned til jordvarmeslangerne for at de kan udnytte jordvarmen bedst muligt. Knust beton er ikke særlig gennemtrængelig for vand.
Lidt dårligt nyt idag. Vi fik en email fra Huscompagniets tekniske chef omkring igangsættelse. Han skrev at de alligevel ikke kunne starte om en uge. De havde ikke projekteret huset færdig i tegnestuen. Så de holder på en dato i uge 16 :(. Det ændre dog ikke ved vores indflytningsdato som stadig hedder d. 28. oktober.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar