tirsdag den 16. juni 2015

Vinduerne er monteret.

Tanja var forbi huset i går. Nu var vinduerne og dørene leveret og monteret. Godt at se dem live.
De er helt perfekte i vores øjne. Vi kan godt lide Dannebrog udtrykket i vinduerne, det giver huset det muremestervilla look vi ledte efter.

Vi har valgt et Rationel vindue med paskvilgreb med børnesikring samt alu på ydersiden. Vi har fået Krypton gas imellem glassene for at give en bedre isolering. Det var krævet for at overholde vores energi beregning. Se mere om dette i et tidligere indlæg.

Havedørene på vest og øst siden er bredere end standard, da vi gerne vil kunne gå ud af en af dørene med f.eks. en bakke uden at åbne begge.
Vi har valgt en sort hoveddør for at der skulle være forskel på bryggers indgangen og hoveddøren. Har aldrig haft en sort dør før, jeg tror det bliver flot med de murede gesimser omkring døren.

Vi kan ikke komme ind i huset mere, det er simpelthen lukket af. Vi har aftalt i kontrakten, at vi kan få en byggenøgle af Huscompagniet ved at ligge et depositum på 500 kr. Vi vil gerne have adgang til huset under byggeriet, da vores byggesagkyndige skal kunne følge med i byggeriet.

Desværre, da vi leverede vinduerne skete der skade på vores fælles stikvej. Lastbilen fik raget en del af et træ ned , flyttet køreplader og  revet SF sten op. Vi fik beskeden fra vores vågne naboer. Vi vi at man skal påtale det med det samme, ellers er det svært at bevise hvem der har gjort det.

Heldigvis er Huscompagniet meget imødekommende og lover at udbedre skaderne, når der ikke er flere store leverancer. Det er åbentbart svært at få lastbilerne ned på vendepladsen, vi har også fået væltet et af naboens hegn. Det er lidt bøvlet at bygge i et område, hvor der allerede er etableret veje og beplantning. Næste skridt er grov el og montering af kvistene.


Vinduer og dør på nordsiden.

Badeværelse og bryggers vindue

Huset set fra sydøst. 

Vores ekstra bredde havedør. 


Vi har glas omkring havedøren for at få mere lys ind. Den sorte dør. Bemærk at fugningen er grå i døren. De synes vi ser godt ud. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar