fredag den 5. juni 2015

Spærene er rejst.

Da jeg kom til byggepladsen den anden morgen, spurgte jeg håndværkerne hvornår at man afholdte rejsegildet? Svaret kom prompte... kl. 11 i dag! Spærene blev leveret omkring en time efter, og det tog kun et par timer at sætte dem op. Så det må snart være tid til et rejsegilde. Læs mere omkring traditionerne omkring rejsegilde her: 

Nu er spærene kommet op og tømrerne er i fuld gang med at tilpasse og lave det færdigt. vi kan nu gå rundt i rummene på første sal og danne os en fornemmelse for rummene. Det hele er noget råt endnu, men det tager fart. Vi er i fuld gang med at planlægge rejsegildet.

Airtjek har også været forbi og lægge rør til luftudskiftningssystemet fra Nilan. Det ser godt nok inviklet ud med alle de rør, det ser dog ud til at der er lagt en del af dem ude i skunken. Rørene bliver genbrugt når vi skal tørre huset ud, her kobles affugteren på rørene så alle rum bliver udtørret effektivt. Selve Nilan Comfort CT300 monteres i teknikskabet i bryggerset.

I næste uge kommer elektrikeren og laver grov el, samt tømmerne for at lave kviste. Der er ikke lang tid til at huset bliver lukket af.

Spærkonstruktion ved siden af frontspidsen.Emhætte udtræk ved køkken. 

rør til luftudskiftning i stuen.

Rør mekanik fra Airtjek. Dette bliver skjult i skunken.

Rørføring over soveværelset.


trækonstruktion ved frontspidsen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar