lørdag den 12. september 2015

Malerarbejdet indvendigt er færdigt.

Malerne er færdige og huset er spartlet og malet indvendigt. Første gang maling blev klaret med en spraypistol. Derfor er der dækket af på vinduer og døre. 2. gang blevet blev der malet med malerrulle. Alt i alt flot arbejde. Nu er det flisemuren der skal til. Vi havde bedt om et opstartsmøde med flisemuren, for at aftale præcis hvor fliserne skal ligge og hvor de skal afslutte. De regner med at bruge 3-4 dage på at ligge fliser i badeværelser, hall, bryggers og køkkenet. Jeg har været ude og rejse, så det er Tanja der havde bolden her. Det er alligevel Tanja som har spidskompetencen omkring flisebeliggenhed :).

Desværre viser det sig at gulvet i badeværelset i stueetagen er skævt! Derfor må flisemuren lægge en gang selvnivellerende spartlemasse på gulvet for at rette op. Det forsinker projektet en 3-4 dage.

Tømmerne har også været forbi igen for at lave etage adskillelse i hallen. Det er en MDF plade der er sat imellem etagerne for at dække selve dækket. Den bliver malet hvid som alt det andet. Han har også lavet en midlertidig træppe til førstesalen. Den ser noget mere solid ud end den stilladsstige som vi har haft siden førstesalen blev bygget.

Der er nu godt fyldt op i stueetagen. Her ligger der de fliser som flisermuren skal bruge. De bliver nød til at flytte alt fra køkkenet ind i stuen, mens de ligger fliserne.

Jeg glæder mig til næste uge, der skal fliserne op.


Første maler arbejde færdigt.

Officielt de første møbler vi har haft i huset.

Noahs værelse.

Rebeccas værelse.

Marvins værelse. 

Soveværelset.

MDF plade som dækker etageadskillelsen.

Ledning til "Harry Potter" rummet under trappen. 

Det ekstra lag gulvspartlemasse. 

Fliserne står klar. 


 

1 kommentar:

  1. Har I filt på væggene, eller er det bare spartlet også malet?

    SvarSlet