lørdag den 17. oktober 2015

Harry Potter rummet.

I dag, da jeg var forbi huset, kunne jeg se at håndværkerne er gået igang med at lave det lille rum under trappen. Eller som vi kalder det; "Harry Potter" rummet. Dog er der ikke planer om at nogen skal bo under trappen. Det skal bruges til overtøj og andre ting der plejer at bo i et skab. Vi har også fået trukket TV/Netværk/ BEO-link stik under trappen. Det giver os mulighed for at undgå kabler til det væghængt TV inden i stuen. Alt trækkes i rummet under trappen.

Ellers er der ved at komme skik på det. Vi mangler at få lagt de sidste fliser i badeværelserne, badekaret mangler også. Elektrikeren skal også forbi igen og lave netværk og TV, samt sætte de sidste stikkontakte op der mangler. Der skal også flyttes en stikkontakt, som de har sat på den forkerte væg. Vi har for-aflevering om ca. en uge. Af uransagelige grunde er der ikke monteret nedløbsrør endnu, jeg tænker at det bliver lavet i den førstkommende uge. Den bæbrune MDF plade i hallen er også blevet malet hvid. Generelt mangler der finishen. Vi gennemgår huset med vores byggesagkyndige dagen før vi har for aflevering, Det giver os det bedste udgangspunkt til at være forberedte før for afleveringen.

Vi har allerede købt garderobe skydedøre for flere måneder siden, da de var på tilbud hos HTH. Derfor er Tanja og jeg i gang med at designe interiøret til skabene. Der er et par ting der skal tages hensyn til, bla. varmestyringen til 1. salen. Den skal interiøret bygges uden om, der er så lige et område hvor der ikke kan laves hylder, da ventiler o.lign er i vejen. Vi har valgt at designe indmaden selv med et online værktøj hos Silvan. I forhold til HTH, Designa og andre køkken firmaer, er der ret meget at spare, især da Silvan køre med 50% i denne måned. Det er et meget modulært system, hvor det er nemt at visualisere løsningen.Harry Potter rummet
Så er gipspladerne oppe i vores Harry Potter rum. 

Der er god plads herinde. 


Så er MDF pladen ved etageadskillelsen malet hvid. 


Varmestyring på 1. sal i soveværelset. 

Vi skaber et skab. :)

Screenshoot fra et garderobe designprogram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar