mandag den 12. oktober 2015

Slutspurten... Få uger til aflevering.

Så er slutspurten sat ind. Vi har i forrige uge fået sat trappen op. Dette er en stor forbedring i forhold til den hjemmelavet trappe som tømreren havde lavet. Vi er meget tilfredse med trappens udtryk. Vi ombestemte os dog i sidste øjeblik omkring gelænderet. Vi havde først valgt en "vædder" løsningen for enden af trappen, men efter at havde set HC's prøvehus i Hillerød, ændrede vi mening og fik den gelænder afslutning man nu kan se nedenfor på trappen. Gelænder og trappetrin er lavet i egetræ med samme patina som trægulvet i resten af huset. Vi har valgt lukkede stødtrin, da vi skal have hele trappen lukket af. Her kommer der en væg med dør op. Det skaber vores lille "Harry Potter" rum.

Det vrimler med håndværker i huset i øjeblikket. Køkkenmontør, gulvligger, flisemure og isoleringsfolk. Det går stærkt. Vi gik huset igennem i søndags, da vi mente at der nok ikke var håndværkere på arbejde. Det var der så aligevel. Køkkenmontøren var igang med at montere skydedøre i bryggers og lave overdækning på de integreret elementer i køkkenet.

Elektrikeren har nu monteret spots. Vi har i alt 42 stk. spredt rundt omkring i huset. Vi har valgt at bruge LED spot. Havde vi valgt traditionelle 35 watt Halogen spots, ville de bruge hele 1470 watt på en gang. Ved at bruge 4W LED GU10 spots istedet, er vi nede på 168 watt. Jeg ved fra mit arbejde, at alle LED spots ikke er skabt ens. Vi har derfor valgt en Phillips MASTER LED spot MV D 4-35W GU10 827 40D. Her kigge vi efter RA værdien på lyskilden, som helst skal have en værdi på over 80. Desuden skal man kigge efter hvor varmt lyset virker. Den lyskilde vi har valgt kan også dæmpes, dog er LED pærer stadig ikke helt gode til dæmpning.

Trægulvet er også ved at blive lagt. Nu begynder det at ligne noget. Først ligger gulvlæggeren en fiberdug med polystyren kugler på, som dæmper lyden fra gulvet. Da jeg kom forbi i dag, manglede gulvlæggeren kun stue og alrum. Jeg har nu også lært at man ligger gulvet på langs med tagrygningen.

Dørkarmene er blevet monteret, de er præfabrikeret fra Swedoor. det vil sige at de allerede er malet og hængslet fra fabrikkens side. Inderdørene og de franske døre er nu også monteret.

Vi har også haft en isolerings vogn på adressen, her pustede de isolering fnuller ind på loftet ved hjælp af en lang slange. Se video nederst i dette indlæg.

Nu er der kun uger til vi flytter ind, så der er stor travlhed omkring huset.

Her kan man se den afslutning på trappen vi ændrede

Trinene er dækket af beskyttelsespap. 


Styring af gulvvarme på 1. sal. Dette kommer til at ligge inden i skabet. 

Badeværelsesmøbler 1. sal.

Mere trappe. 

2 stk. elektrikere i et samtale køkken. 

Hvide LED spots

Integreret opvasker. 

Integreret køleskab og fryser.

Mere lys i bryggers.

El skabet er pænt pakket ind. 

Så er vores emhætte sat op. 

Køkken med lys, dog mangler pendel over vasken. 

Lys på repos 1. sal. 

Tømmeren sætter dørkarme op.

Portes Francaise

Bruser på 1.sal med muresnor.
Et stk håndværker med hanekam ligger gulv. 

190mm bredde egetræsgulv.

Mere gulv.

Der er lavet top på de integreret hvidvare. 

Restfnuller fra da isoleringen blev blæst op på loftet. 

Fiberdug med polystyren ligges før trægulv.

Gulvet lægges.

Skydedøre i bryggers. 
Isoleringslastbil. Ingen kommentarer:

Send en kommentar